Over ons

Alle teamleden die aan Huisdieren-advies.nl werken, hebben een gemeenschappelijke liefde voor huisdieren. Wij zijn allemaal gek op huisdieren en weten als geen ander hoeveel liefde huisdieren met zich mee brengen. Merk je dit zelf ook? Dan wil je er ongetwijfeld zelf ook alles aan doen om je huisdier zoveel mogelijk liefde te geven.

Daarvoor ben je op deze website in ieder geval aan het juiste adres. Wij, als specialisten en liefhebbers van huisdieren, informeren je op deze website namelijk over de beste producten voor je huisdieren. Deze producten kun je met een gerust hart kopen en dragen bij aan het welzijn van je huisdier.

Wat voor producten vergelijken wij?

Het maakt hierbij niet zozeer uit wat voor huisdier je hebt. Zoals je op onze website al kunt zien, richten wij ons op meerdere soorten huisdieren. Dát is onder meer mogelijk doordat wij met meerdere liefhebbers aan deze website werken. Elke liefhebber is gek op een net iets ander soort huisdier, waardoor wij in staat zijn om jou over verschillende soorten huisdieren te informeren.

Waarom wij met Huisdieren-advies.nl gestart zijn? Onder meer omdat wij opgemerkt hebben dat online veel verkeerde informatie gegeven wordt. Er wordt niet alleen verkeerde informatie gegeven, maar er wordt ook nog eens afhankelijke informatie gegeven. Zo raden sommige websites bepaalde producten aan, omdat zij daar een hoge commissie voor ontvangen.

Van die afhankelijkheid moeten wij niks hebben. Wij willen jou op de best mogelijke manier informeren. Dát is alleen mogelijk als we 100% onafhankelijk kunnen functioneren. Dat is dan ook precies wat ons team van liefhebbers doet. Alle producten die wij op deze website aanraden, zouden wij zelf ook voor onze huisdieren kopen.

Daarnaast is het super dat wij van onze hobby ons werk hebben kunnen maken. Neem op je gemakje de reviews door en schaf direct de beste producten voor je huisdier aan.