De top 10 beste gps tracker hond van 2024

Beste gps tracker hond kopen? Top 10 beste gps tracker hond

20 jan. 2023

Heb je interesse om een nieuwe gps tracker hond te kopen? Maak je borst dan maar alvast nat. Het aanbod is divers, terwijl je dit product waarschijnlijk ook niet elke dag koopt. Dit maakt het des te lastiger om op dit gebied de juiste keuze maken. Gelukkig zijn wij alvast voor je op zoek gegaan naar de 10 beste gps tracker hond.

De bevindingen die wij opgedaan hebben, delen we graag met je op deze pagina. We laten je kennismaken met de 10 beste gps tracker hond, waarna we je informeren over de belangrijkste aandachtspunten. Door goed op de verschillende aandachtspunten te letten, vind je sneller de beste gps tracker hond voor jou. Daarbij moet je uiteraard rekening houden met je eigen wensen, waarover later maar.

Top 3 beste gps tracker hond

Als je de beste gps tracker hond wilt kopen, hoef je eigenlijk niet verder te kijken. Op basis van ons onderzoek hebben wij namelijk een top 3 van beste gps tracker hond samen kunnen stellen. Als je voor de best geteste gps tracker hond kiest, doe je een prima aankoop. Dit doe je ook als je voor de varianten kiest die op plek 2 en 3 staan. Het is niet voor niets dat deze drie producten een medaille behaald hebben.

Laatste aanpassing: 2 aug. 2023

1. Tractive GPS DOG 4 GPS Tracker voor Honden Activiteitenmonitor Past op meeste Halsbanden

De Tractive GPS Dog 4 GPS Tracker is een kleine, lichtgewicht tracker die je jouw dagelijks leven met je hond nog makkelijker en leuker maakt. De tracker is klein genoeg om discreet te dragen op de meeste halsbanden en tuigen. Met de tracker kun je de locatie van je hond in realtime volgen via de gratis Tractive GPS-app. Je krijgt ook waarschuwingen als je hond een bepaalde zone verlaat, waardoor je je geen zorgen meer hoeft te maken over waar je hond is. Tractive GPS Dog 4 GPS Tracker is ook uitgerust met een activiteitenmonitor waarmee je kunt zien hoeveel tijd je hond buiten is geweest en hoeveel hij of zij heeft bewogen. Deze functie is handig voor als je je hond wat extra beweging wilt geven of gewoon wilt weten hoe actief je hond is geweest. De tracker is ook waterdicht, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je hond in het water zwemt. De Tractive GPS Dog 4 GPS Tracker is een must-have voor iedereen met een hond. Het is eenvoudig te gebruiken, geeft je realtime updates over de locatie van je hond en laat je de activiteiten van je hond volgen. Met deze tracker hoef je je geen zorgen te maken over waar je hond is of wat hij of zij aan het doen is. Investeer in deze tracker voor een betere en veiligere ervaring met je hond.

2. Spotter® Huisdier GPS Tracker Hond Inclusief Prepaid Simkaart Activity Tracker Waterdicht - Kleine honden GPS tracker

De Spotter® Huisdier GPS Tracker is de perfecte accessoire voor je kleine hond. Met deze tracker kun je precies zien waar je hond is, hoe actief hij is en wat hij heeft gedaan. Je kunt zelfs zones instellen en bericht krijgen als hij er binnen of buiten komt. Deze tracker is bijzonder klein en licht. Met slechts 4 cm en 21 gram is de Spotter® Huisdier GPS Tracker de perfecte gadget voor kleine honden. De tracker is ook waterdicht, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je hond door een plas loopt. Met deze GPS Tracker kun je je hond overal in de gaten houden. Met meer dan 35.000 gebruikers ben je niet de enige die de Spotter® Huisdier GPS Tracker gebruikt. De Spotter® Huisdier GPS Tracker wordt geleverd met een prepaid SIM-kaart, dus je hebt geen abonnement nodig. Ervaar de voordelen van deze kleine honden GPS tracker en ontvang alle informatie over je hond op je smartphone.

3. Tractive GPS DOG 4 GPS Tracker voor Honden Activiteitenmonitor Past op meeste Halsbanden Donkerblauw

De Tractive GPS-tracker is niet alleen een hulpmiddel om je trouwe viervoeter te vinden. Het is ook een handige manier om de activiteiten van je hond bij te houden. Deze tracker biedt u een uitgebreid overzicht van de acties van uw hond. Zo kunt u de afstand die uw hond heeft afgelegd bijhouden, de gemiddelde snelheid en de duur van de activiteiten bekijken. Ook kunt u de toegang krijgen tot een reisgeschiedenis, zodat u precies kunt zien waar uw hond is geweest. De Tractive GPS-hondentracker is gemaakt met een rubberen klem voor flexibele montage. Het past op de meeste halsbanden en hondenriemen. De tracker heeft een waterdichte behuizing en is klein en licht genoeg om comfortabel te dragen. Met de tracker kun je ook een virtuele omheining maken en je hond via meldingen op de hoogte houden als hij of zij daaruit gaat. De tracker wordt geleverd in een donkerblauwe kleur en is daarom mooi en stijlvol.

Nog meer goede gps tracker hond

Heb je de perfecte gps tracker hond nog niet gevonden? Geen nood aan de man. Wij hebben namelijk een complete top 10 voor je samengesteld. Hierbij hebben wij ons op meerdere soorten gps tracker hond gericht, waardoor de complete top 10 behoorlijk gevarieerd is. Dit stelt je in staat om een betere vergelijking te maken en de juiste knoop door te hakken. Hieronder maak je in ieder geval kennis met nog eens 7 goede gps tracker hond.

4. Weenect DOGS² GPS Tracker voor honden

Je hond draagt de Weenect Dogs 2 op zijn halsband. Het is een kleine, waterdichte en lichte GPS tracker die je hond geen last bezorgt. Door de lange batterijduur van 5 tot 7 dagen krijg je alleen meldingen als je hond je buurt verlaat. Met de Weenect Dogs 2 krijg je realtime informatie over de verplaatsingen van je hond. De app geeft je een gedetailleerd historisch overzicht van waar je hond is geweest. Daarnaast kun je een virtuele omheining instellen en krijg je een melding als je hond deze omheining overschrijdt. Ook kun je een melding sturen naar de Weenect Dogs 2 als je hond verdwaald is. De Weenect Dogs 2 is een veilig en betrouwbaar hulpmiddel om je dier te volgen. Het is een klein, sterk en duurzaam toestel dat je hond niet ongemakkelijk maakt. Met de tracker voor honden weet je altijd waar je hond is en kom je hem snel terug tegen wanneer hij verdwaald is.

5. Nuvance GPS Tracker voor Hond en Kat Huisdier IP67 Waterdicht

De Nuvance GPS Tracker is waterdicht tot een diepte van IP67 en heeft een batterijduur van twee dagen. Het kan worden bediend met een eenvoudige knop en de gepatenteerde technologie stelt je in staat om je huisdier op te sporen tot een afstand van 100 meter. Met de app krijg je real-time meldingen met locatiegegevens van je huisdier, waarmee je op elk moment kunt volgen waar je huisdier zich bevindt. Daarnaast heeft de Nuvance GPS Tracker een waanzinnige functie die kan worden gebruikt om een virtueel hek in te stellen. Hiermee kun je een virtueel gebied definiëren waarbinnen je huisdier vrij kan verplaatsen. Zodra je huisdier het gebied verlaat, krijg je een melding om je hiervan op de hoogte te stellen. Zo ben je altijd op de hoogte van de locatie van je huisdier. Met de Nuvance GPS Tracker kun je jouw huisdier altijd en overal op de voet volgen. De GPS-tracker is discreet ingebouwd in een comfortabele halsband, is waterdicht tot een diepte van IP67 en heeft een lange batterijduur. Met de eenvoudige knop en de gepatenteerde technologie kun je je huisdier op afstand volgen en een virtueel hek instellen voor extra bescherming. Kies voor de Nuvance GPS Tracker voor een geruststellend gevoel en de best mogelijke zorg voor jouw huisdier!

6. Mini GPS tracker Volg Systeem Voor kind Auto Scooter Fiets Kat Hond

Met deze mini GPS tracker kun je de locatie van je voertuig of kinderen of dieren overal ter wereld volgen. Het systeem maakt gebruik van geavanceerde GPS-technologie om precies te bepalen waar je voertuig of pet is. Het kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het volgen van je huisdier, het verhogen van de veiligheid van je kinderen of het monitoren van je voertuig. Het systeem is gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Het bevat ook een gratis app waarmee je eenvoudig je locatie kunt bekijken, waarschuwingen kunt ontvangen wanneer je voertuig of huisdier uit een bepaalde zone komt en je kunt ook de snelheid en de afstand bekijken die je aflegt. Met deze mini GPS tracker kun je rustig slapen, omdat je altijd op de hoogte bent van de locatie van je voertuig of dieren.

7. Mini GPS Tracker Kind Inclusief Gratis Simkaart- GPS Tracker Kat GPS Tracker Fiets GPS Tracker Hond GPS Tracker auto

Mini GPS Tracker is een klein en stijlvol apparaat waarmee u uw huisdier, auto of fiets kunt volgen. Het is ideaal voor mensen die op reis gaan, of als uw huisdier plotseling van huis is gegaan. Het apparaat heeft een ingebouwde SIM-kaart, waarmee u op afstand gegevens kunt ontvangen via een app op uw telefoon. Deze mini GPS-tracker heeft verschillende functies. U kunt een virtuele omheining maken rond een gebied, waardoor de tracker waarschuwt als het apparaat daaruit beweegt. Ook kunt u een alarm configureren dat wordt geactiveerd als het apparaat een bepaalde snelheid overschrijdt, ideaal als uw kinderen of huisdieren op een motorfiets of auto rijden. Bovendien is het ook mogelijk om verschillende geofences in te stellen, waardoor u precies weet waar uw apparaat is.

8. Key Finder -Sleutel Vinder- Sleutelzoeker- GPS Tracker -Gps Tracker Hond-Locatietracker met bluetooth 4.0- Key Tracker

De keyfinder is klein en licht en heeft een stijlvol design. Hij is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor hij eenvoudig en discreet kan worden gebruikt. Hij is waterdicht en bestand tegen stoten. De KeyFinder heeft een Bluetooth 4.0-verbinding waardoor hij eenvoudig te koppelen is aan uw telefoon. U kunt het bereik van de verbinding instellen, zodat u precies weet hoever uw eigendom of huisdier zich bevindt. Daarnaast heeft de keyfinder een alarmfunctie, zodat uw eigendom of huisdier gemakkelijk te vinden is. U krijgt een melding als de verbinding is verbroken of als uw eigendom of huisdier te ver weg is. De keyfinder is eenvoudig te bedienen met behulp van de app. De KeyFinder is de perfecte oplossing om uw eigendom en/of uw huisdier te beschermen. Met de KeyFinder bent u altijd op de hoogte van de locatie van uw eigendom en/of huisdier, zodat u deze gemakkelijker kunt vinden. U kunt de KeyFinder ook gebruiken om uw koffers of andere waardevolle eigendommen te beschermen. Zo bent u altijd verzekerd van een gerust gevoel.

9. Novity® GPS Tracker Voor Kind Hond Fiets Kat Baggage Koffer Auto Vliegtuig Zonder Abonnement Volg systeem

Het apparaat is bestand tegen water en stof en is daardoor uitermate geschikt voor het bewaken van kinderen, honden, fietsen, katten, bagage, koffers en auto's. Met de geavanceerde GPS-technologie is de tracker in staat om de locatie van het object te volgen in realtime. Je kunt ook gespecificeerde locatiegebieden instellen en alarmeringen ontvangen zodra de tracker deze gebieden verlaat. Met de Novity® GPS Tracker heb je ook de mogelijkheid om de locatiegeschiedenis van het object te bekijken en deze te delen via de app. Er is geen abonnement nodig. Het apparaat is compatibel met iOS en Android en is uitgerust met een groot aantal slimme functies, waaronder low-power alert, stille modus en historische route. Bovendien kan de tracker worden gebruikt in vliegtuigen, wat perfect is voor vakantiegangers. Met de Novity® GPS Tracker kun je de locatie van je waardevolle bezittingen altijd in de gaten houden. Het apparaat is eenvoudig te installeren en te bedienen en biedt uitgebreide trackingmogelijkheden. Je kunt er zelfs mee reizen en het apparaat gebruiken in vliegtuigen. Dankzij de geavanceerde technologie, de water- en stofbestendigheid en de gebruiksvriendelijke app is de Novity® GPS Tracker de perfecte oplossing om waardevolle bezittingen te bewaken.

10. Magnificos gps tracker kat hond gps hond honden tracker oplaadbaar waterdicht gratis app goud

Deze GPS tracker is ook uiterst duurzaam. De tracker is namelijk waterdicht en oplaadbaar. U kunt er dus zeker van zijn dat uw huisdier altijd zichtbaar is. De tracker wordt geleverd met een gratis app waarmee u de GPS locatie van uw huisdier kunt volgen. Deze app is beschikbaar in iOS en Android. Bovendien is de tracker verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals goud, zilver en roze. Met de Magnificos GPS Tracker kunt u uw huisdier altijd in de gaten houden, waar u ook bent. De app biedt u de mogelijkheid om veiligheidszones in te stellen. Wanneer uw huisdier deze gebieden betreed of verlaat, ontvangt u een melding. Ook kunt u tot 3 maanden terugkijken in de historie. De GPS Tracker is waterdicht en oplaadbaar, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de levensduur. Bovendien wordt de tracker geleverd met een gratis app, beschikbaar voor iOS en Android. De tracker is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals goud, zilver en roze. Met deze GPS Tracker voelt uw huisdier zich prettig en bent u verzekerd van de locatie van uw geliefde viervoeter, waar u ook bent.

Laatste woord over gps tracker hond

Met deze top 10 lijst op basis van kwaliteit, prijs en gebruik, is het nu aan de kijker om de juiste keuze te maken. Als we je kunnen helpen bij het uitzoeken van die eerste GPS Tracker voor je hond, dan is onze gids een goede leidraad. Zorg dat je verschillende opties bestudeert, zodat je de juiste keuze maakt die past bij wat je zoekt. Als je al een GPS Tracker hond hebt gekocht, ben je misschien al bekend met de voor- en nadelen ervan. Maar als je nog op zoek bent, dan zou je onze lijst met producten een goed begin maken om het juiste product te vinden voor je hond. Deze lijst is samengesteld op basis van een aantal factoren, waaronder kwaliteit, prijs en gebruik. Daarom kun je erop rekenen dat de producten die we noemen, degenen zijn die aan jouw vereisten voldoen. Dus aarzel niet om door de lijst te gaan als je op zoek bent naar een GPS Tracker voor je hond. Wij hopen dat je met onze lijst van top 10 producten geholpen bent bij het vinden van een geschikte GPS Tracker voor je trouwe huisdier. We weten dat het een lastige keuze is, maar geloof ons als we zeggen dat je de juiste keuze kunt maken als je de verschillende producten goed vergelijkt. Als je er nog steeds niet uitkomt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder bij het vinden van de perfecte GPS Tracker hond voor jouw dier.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over gps tracker hond

Voor het selecteren van de 10 beste gps tracker hond hebben wij een uitgebreide test uitgevoerd. Hierbij hebben we per product naar de samenstelling, kwaliteit, prijs en voordelen gekeken. Ons eindoordeel hebben we grotendeels op ons eigen onderzoek gebaseerd, maar we hebben ook met een schuin oog naar de meningen van andere kopers gekeken.

Ja, deze gps tracker hond review kun je met je ogen dicht vertrouwen. Dit komt onder meer doordat wij deze review volledig zelf uitgevoerd hebben. Ook is het goed om te weten dat wij niet met merken of fabrikanten samenwerken. Dit is een bewuste keuze, aangezien dit de enige mogelijkheid is om onafhankelijk te kunnen werken. Bij huisdieren-advies.nl ben je dan ook van 100% onafhankelijkheid verzekerd.

Dit hangt echt volledig van het soort gps tracker hond af. De prijzen lopen in ieder geval uiteen, dus je doet er verstandig aan om een goede vergelijking te maken. Daarvoor hebben wij alvast de 10 beste gps tracker hond voor je verzameld.

Jack de Jong

Huisdieren zijn absoluut mijn grootste passie. Eigenlijk ben ik gek op alle soorten huisdieren, maar katten en honden genieten mijn voorkeur. Ze zijn gezellig, ze geven veel liefde en ze zijn als een maatje voor het leven. Door de jaren heen heb ik zelf meerdere huisdieren gehad, maar ook geholpen in dierenasiels. Alle kennis die ik opgedaan heb, deel ik graag op deze website. Dit doe ik niet in mijn eentje, maar samen met een team van andere liefhebbers en specialisten.

Hoe vind je de beste gps tracker hond?

Het vinden van de meest geschikte gps tracker hond kan een uitdaging zijn. Dit komt door de diversiteit binnen het aanbod, maar komt uiteraard ook door je eigen wensen. Want, waar hecht je nou veel waarde aan bij je nieuwe gps tracker hond? Dat is één van de vragen waar je goed over na moet denken.

Hierbij heb je echter niet alleen met jezelf te maken. De hoofdrolspeler tijdens je zoektocht is toch wel je huisdier. Probeer te achterhalen waar je huisdier gek op is. Als je dat enigszins in kaart weet te brengen, is het nog makkelijker om de beste gps tracker hond uit te kiezen.

Wat je de budget voor de gps tracker hond

Daarnaast heb je ook nog met je budget te maken. Hoeveel geld heb je over voor je nieuwe gps tracker hond? Als je bereid bent om te investeren, is het aan te raden om dat doen. Voor kwaliteit moet je nu eenmaal betalen; die vlieger gaat ook op in het aanbod van gps tracker hond.

Ga in ieder geval niet over één nacht ijs. Voor je huisdier wil je alleen het beste, dus verdiep je even goed in het huidige aanbod. Kijk uiteraard ook bij elke gps tracker hond naar de samenstelling en belangrijkste eigenschappen. Dit maakt het maken van een vergelijking makkelijker.

Vergelijk meer producten

Jack de Jong | 17 Apr 2023
Jack de Jong | 12 Apr 2023
Jack de Jong | 10 Jan 2023
Jack de Jong | 19 Feb 2023
Jack de Jong | 1 Mrt 2023
Jack de Jong | 8 Jan 2023