De top 10 beste gps tracker kat van 2024

Beste gps tracker kat kopen? Top 10 beste gps tracker kat

20 jan. 2023

Heb je interesse om een nieuwe gps tracker kat te kopen? Maak je borst dan maar alvast nat. Het aanbod is divers, terwijl je dit product waarschijnlijk ook niet elke dag koopt. Dit maakt het des te lastiger om op dit gebied de juiste keuze maken. Gelukkig zijn wij alvast voor je op zoek gegaan naar de 10 beste gps tracker kat.

De bevindingen die wij opgedaan hebben, delen we graag met je op deze pagina. We laten je kennismaken met de 10 beste gps tracker kat, waarna we je informeren over de belangrijkste aandachtspunten. Door goed op de verschillende aandachtspunten te letten, vind je sneller de beste gps tracker kat voor jou. Daarbij moet je uiteraard rekening houden met je eigen wensen, waarover later maar.

Top 3 beste gps tracker kat

Als je de beste gps tracker kat wilt kopen, hoef je eigenlijk niet verder te kijken. Op basis van ons onderzoek hebben wij namelijk een top 3 van beste gps tracker kat samen kunnen stellen. Als je voor de best geteste gps tracker kat kiest, doe je een prima aankoop. Dit doe je ook als je voor de varianten kiest die op plek 2 en 3 staan. Het is niet voor niets dat deze drie producten een medaille behaald hebben.

Laatste aanpassing: 5 aug. 2023

1. Spotter® Huisdier GPS Tracker Kat Zonder Abonnement Activity Tracker Waterdicht katten GPS Nederlands merk

Met de Spotter® Huisdier GPS Tracker Kat Zonder Abonnement Activity Tracker Waterdicht katten GPS Nederlands merk hou je je kat altijd in de gaten. Met deze klein maar krachtige GPS tracker volg je de avonturen van je kat via je smartphone. Je krijgt inzicht in zijn locatie en kunt zien wat hij heeft gedaan. Je kunt zelfs geofences instellen, zodat je een melding krijgt als je kat binnen of buiten de gezette zone komt. Daarnaast kun je met de activity tracker zien hoe actief je kat is. Deze katten GPS tracker is klein (4 cm) en licht (21 gram), dus ideaal voor katten en kattenbaasjes. Meer dan 35.000 mensen gingen je voor en maakten gebruik van de vele mogelijkheden van deze GPS tracker. Laat je verrassen en ontdek de Spotter® Huisdier GPS Tracker Kat Zonder Abonnement Activity Tracker Waterdicht katten GPS Nederlands merk. Met de Spotter® Huisdier GPS Tracker Kat Zonder Abonnement Activity Tracker Waterdicht katten GPS Nederlands merk ben je altijd op de hoogte van de bewegingen van je kat. Je kunt zelfs zien waar hij naartoe gaat, zodat je je geen zorgen hoeft te maken. Je kunt geofences instellen, zodat je een melding krijgt als je kat binnen of buiten de gezette zone komt. Daarnaast is de activity tracker een geweldig hulpmiddel om te zien hoe actief je kat is. Deze katten GPS tracker is klein (4 cm) en licht (21 gram). Meer dan 35.000 gebruikers gingen je voor en maakten gebruik van de vele mogelijkheden van deze GPS tracker. Geniet van de geruststelling dat je kat veilig is, ontdek de Spotter® Huisdier GPS Tracker Kat Zonder Abonnement Activity Tracker Waterdicht katten GPS Nederlands merk.

2. Nuvance GPS Tracker voor Hond en Kat Huisdier IP67 Waterdicht

Met de Nuvance GPS Tracker voor Hond en Kat Huisdier kun je altijd en overal weten waar je huisdier is. Het apparaat is krachtig, klein en IP67 waterdicht, en het is discret geïntegreerd in de halsband van het dier. Bovendien is het uitgerust met een SOS-knop voor het geval je huisdier in gevaar is. Met onze Nuvance GPS Tracker kun je je huisdier op elk moment opzoeken via je smartphone, tablet of pc. Je kunt ook historische gegevens opvragen over de bewegingen van je viervoeter, waardoor je alle bestemmingen kunt zien waar je huisdier naartoe is geweest. Met deze tracker kun je ook de prestaties van je huisdier meten, zoals de afstand die hij heeft afgelegd, de snelheid en de tijd die hij heeft gespendeerd aan het lopen. Daarnaast kun je op elk moment meldingen ontvangen als je huisdier een bepaalde locatie verlaat of binnenkomt.

3. Tractive GPS CAT 4 Kat GPS Tracker Activiteitenmonitor Past op meeste Halsbanden Donkerblauw

Met de Tractive GPS CAT 4 Kat GPS Tracker Activiteitenmonitor kun je altijd weten waar je kat is. Bekijk waar ze zijn geweest, volg hun verplaatsingen in realtime en analyseer hun activiteiten. Het apparaat is eenvoudig te koppelen met de gratis Tractive GPS-app en wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke halsbandbevestiging die op vrijwel elke kattenhalsband past. Met de Tractive GPS CAT 4 Kat GPS Tracker kun je ook actuele meldingen ontvangen wanneer het dier een bepaalde locatie verlaat of binnenkomt. Stel een virtueel hek in en krijg een melding wanneer je kat de zone verlaat - en je kan zelfs een melding krijgen als je kat meer dan twee uur inactief is. Met dit apparaat ben je altijd op de hoogte van je kat, waar hij ook is.

Nog meer goede gps tracker kat

Heb je de perfecte gps tracker kat nog niet gevonden? Geen nood aan de man. Wij hebben namelijk een complete top 10 voor je samengesteld. Hierbij hebben wij ons op meerdere soorten gps tracker kat gericht, waardoor de complete top 10 behoorlijk gevarieerd is. Dit stelt je in staat om een betere vergelijking te maken en de juiste knoop door te hakken. Hieronder maak je in ieder geval kennis met nog eens 7 goede gps tracker kat.

4. Consumerce® Premium AirTag Halsband voor Katten | GPS Tracker Halsband | Kattenhalsband | Kattenband | Kattenbandje |

Met de Consumerce® Premium AirTag Kattenhalsband ben je verzekerd van een comfortabele en stijlvolle accessoire voor jouw kat. De band is vervaardigd uit superieur kwaliteit polyester materiaal dat waterafstotend is en flexibel genoeg om te voldoen aan de vele bewegingen van jouw kat. De houder is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft een klein formaat dat comfortabel aanvoelt voor jouw kat. Met deze Halsband kun je jouw kat altijd in de gaten houden. Het is eenvoudig om de locatie van jouw kat te volgen met de GPS Tracker. Je kunt ook een melding instellen als jouw kat een bepaalde locatie verlaat of binnengaat. Zo kun je je kat altijd binnen de grenzen houden en is jouw kat altijd veilig.

5. Weenect CATS² GPS Tracker voor katten

Weenect Cats 2 is een gps-tracker in de vorm van een kleine kattenhalsband die u kunt gebruiken om uw kat te volgen. Het is speciaal ontworpen om de locatie van uw kat te volgen en te verbeteren. De kat tracker is klein en licht, waardoor hij comfortabel voor uw huisdier is en niet afleidt. Dankzij de ingebouwde GPS-technologie kunt u uw kat op afstand volgen en realtime locaties op uw telefoon zien. De Weenect Cats 2 GPS tracker heeft ook een aantal andere handige functies, zoals de mogelijkheid om een virtueel territorium te creëren voor uw kat. Als uw kat het afgebakende gebied verlaat, krijgt u direct een melding op uw telefoon. U krijgt ook een melding als uw kat in een 'safe zone' komt, zodat u weet dat hij veilig is. Daarnaast kunt u ook een geofence instellen om het gebied waar uw kat zich kan bewegen te beperken, voor extra veiligheid. De Weenect Cats 2 app biedt ook een 24-uurs historische locatiegeschiedenis, zodat u kunt zien waar uw kat is geweest.

6. GPS Tracker Kat TK911 met halsband Waterdicht IP66 500mAh Realtime tracking Meerdere alarmmodi Gratis APP/PC-platform

Deze GPS-tracker is waterdicht met een IP66-rating, waardoor hij perfect is voor buitenactiviteiten. De 500mAh oplaadbare batterij biedt een lange levensduur, waardoor u altijd op de hoogte bent van de locatie van uw huisdier. Met meerdere alarmmodi zorgt de GPS-tracker ervoor dat u op de hoogte bent van de situatie van uw huisdier. U kunt een onrechtmatige bewegingsalarm instellen, een geofence-alarm en een laag batterijalarm. Dit betekent dat u in staat bent om uw huisdier te volgen en op de hoogte te blijven van hun activiteiten, waar ze ook zijn.

7. Mini GPS tracker Volg Systeem Voor kind Auto Scooter Fiets Kat Hond

Met deze mini GPS tracker kun je je kostbare dierbare eigendommen en familieleden volgen. Het is een draagbaar apparaat dat je kunt gebruiken om de locatie van je auto, scooter, motor, boot en kinderen te volgen. Het heeft een ingebouwde SIM-kaart en werkt met 3G- en 4G-netwerken. Het heeft een real-time GPS-volgfunctie, waarmee je de locatie van het toestel kunt volgen op elk moment. Het apparaat is ook geschikt voor het traceren van je huisdieren, zoals katten en honden. Het heeft ook een geofencing-functie, waarmee je een virtueel hek kunt instellen rond het toestel. Als het toestel de grenzen overschrijdt, wordt je via een melding op de hoogte gebracht. De tracker heeft ook een ingebouwde SOS-knop, waarmee je direct hulp kunt krijgen in geval van nood. Met deze mini GPS tracker kun je je waardevolle bezittingen, familieleden en huisdieren op alle mogelijke manieren volgen. Het heeft ook een lange levensduur, met een batterij die tot 8 dagen meegaat zonder opladen. Het is een must-have tool om je kostbare eigendommen en dierbaren te beschermen.

8. Mini GPS Tracker Kind Inclusief Gratis Simkaart- GPS Tracker Kat GPS Tracker Fiets GPS Tracker Hond GPS Tracker auto

Deze kleine GPS-tracker is ideaal voor het volgen van uw kat, hond, fiets of auto. De tracker heeft een kleine maar stevige behuizing, waardoor hij makkelijk in of op uw voertuig te bevestigen is. Met de geïntegreerde GPS-ontvanger kunt u overal waar u maar wilt de locatie van het voertuig bepalen. Bovendien heeft de tracker ook een ingebouwde SIM-kaart waarmee u een SMS-melding krijgt wanneer het voertuig op een andere locatie wordt gebracht. Deze GPS-tracker heeft ook een ingebouwde bewegingssensor die detecteert wanneer het voertuig in beweging komt. Bij detectie van beweging krijgt u een melding via SMS. U kunt deze melding ook configureren om een e-mail te sturen met de locatie-coordinaten. Bovendien heeft deze tracker ook een ingebouwde batterij waarmee u het voertuig op afstand kunt uitschakelen wanneer dat nodig is. Met deze GPS-tracker kunt u de locatie van uw voertuig makkelijk volgen. U kunt ook een geofence instellen om te voorkomen dat het voertuig buiten een bepaalde zone komt. Als het voertuig buiten de geofence komt, ontvangt u een melding via SMS of e-mail. U kunt ook het alarm inschakelen als het voertuig wordt gestolen. Met deze tracker kunt u dus altijd de locatie van uw voertuig volgen en controleren.

9. Bluetooth tracker 1 + 1 Gratis GPS bluetooth tracker IPX4 Waterdicht incl. batterijen en smartphone app GPS Tracker

Deze krachtige en betrouwbare GPS bluetooth tracker is waterdicht en heeft een IPX4-certificaat. De tracker is klein en licht, waardoor je het gemakkelijk kunt meenemen waar je ook heen gaat. Bovendien is het tracker voorzien van twee batterijen, zodat je altijd een reservebatterij bij de hand hebt als de andere leeg raakt. Je kunt de tracker vervolgens koppelen met je smartphone via de gratis app, waarmee je je spullen kunt volgen, waar je ze ook bent. De app geeft je real-time informatie over de locatie van je spullen, waardoor je nooit meer iets kwijt raakt. De tracker is ook geschikt voor de meeste mobiele apparaten, waardoor je je spullen kunt volgen, ongeacht waar je bent. Bovendien is de tracker gemakkelijk te configureren en te gebruiken. Met deze GPS bluetooth tracker kun je dus nooit meer iets kwijtraken!

10. Novity® GPS Tracker Voor Kind Hond Fiets Kat Baggage Koffer Auto Vliegtuig Zonder Abonnement Volg systeem

Met de gps tracker van Novity® kun je je kinderen, huisdieren, fietsen, koffers, auto's en zelfs vliegtuigen volgen. Het apparaat kan ook worden gebruikt als een anti-diefstalalarm. Als het apparaat wordt verplaatst, word je onmiddellijk via sms of e-mail gewaarschuwd. De tracker is eenvoudig te installeren en werkt zonder abonnement. Het is mogelijk om meerdere trackers tegelijkertijd te bekijken met de Novity® GPS App. Je kunt zo de locaties van meerdere voorwerpen tegelijkertijd bekijken en bewaken. De app biedt ook een uitgebreide geschiedenis van de locaties, waardoor je gemakkelijk kunt terugblikken op waar je voorwerpen zich hebben bevonden. Bovendien heb je de mogelijkheid om veiligheidszones in te stellen. Op deze manier weet je zeker dat je kinderen, huisdieren of andere waardevolle voorwerpen niet in gevaarlijke omgevingen terecht komen. Met de Novity® GPS Tracker ben je altijd op de hoogte van de locatie van je waardevolle voorwerpen. Het apparaat is klein, eenvoudig te gebruiken en heeft geen abonnement nodig. Je kunt gemakkelijk meerdere trackers tegelijkertijd bekijken, de locatiegeschiedenis bekijken en veiligheidszones instellen. Kortom, een ideale oplossing om je waardevolle spullen te beschermen.

Laatste woord over gps tracker kat

We hopen dat onze top 10 producten gids je heeft geholpen om je te helpen bij het maken van een goede keuze. Er zijn veel verschillende producten verkrijgbaar die kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Het is belangrijk dat je wat tijd neemt om je opties te overwegen en te beslissen welke voor jou het beste is. Bovendien is het belangrijk om de reviews en de feedback te lezen van klanten die het product al hebben gebruikt, zodat je een goed inzicht krijgt in het product. Met deze gids hopen we dat jij een product kunt vinden dat aan al je wensen voldoet. Als je hebt besloten welke gps tracker je wil kopen, controleer dan of deze overeenkomen met je budget. Daarnaast is het belangrijk om een gps tracker te kopen bij een vertrouwd merk om de beste resultaten te krijgen. Dan kun je met een gerust hart genieten van je aankoop en je kat beter te beschermen.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over gps tracker kat

Voor het selecteren van de 10 beste gps tracker kat hebben wij een uitgebreide test uitgevoerd. Hierbij hebben we per product naar de samenstelling, kwaliteit, prijs en voordelen gekeken. Ons eindoordeel hebben we grotendeels op ons eigen onderzoek gebaseerd, maar we hebben ook met een schuin oog naar de meningen van andere kopers gekeken.

Ja, deze gps tracker kat review kun je met je ogen dicht vertrouwen. Dit komt onder meer doordat wij deze review volledig zelf uitgevoerd hebben. Ook is het goed om te weten dat wij niet met merken of fabrikanten samenwerken. Dit is een bewuste keuze, aangezien dit de enige mogelijkheid is om onafhankelijk te kunnen werken. Bij huisdieren-advies.nl ben je dan ook van 100% onafhankelijkheid verzekerd.

Dit hangt echt volledig van het soort gps tracker kat af. De prijzen lopen in ieder geval uiteen, dus je doet er verstandig aan om een goede vergelijking te maken. Daarvoor hebben wij alvast de 10 beste gps tracker kat voor je verzameld.

Jack de Jong

Huisdieren zijn absoluut mijn grootste passie. Eigenlijk ben ik gek op alle soorten huisdieren, maar katten en honden genieten mijn voorkeur. Ze zijn gezellig, ze geven veel liefde en ze zijn als een maatje voor het leven. Door de jaren heen heb ik zelf meerdere huisdieren gehad, maar ook geholpen in dierenasiels. Alle kennis die ik opgedaan heb, deel ik graag op deze website. Dit doe ik niet in mijn eentje, maar samen met een team van andere liefhebbers en specialisten.

Hoe vind je de beste gps tracker kat?

Het vinden van de meest geschikte gps tracker kat kan een uitdaging zijn. Dit komt door de diversiteit binnen het aanbod, maar komt uiteraard ook door je eigen wensen. Want, waar hecht je nou veel waarde aan bij je nieuwe gps tracker kat? Dat is één van de vragen waar je goed over na moet denken.

Hierbij heb je echter niet alleen met jezelf te maken. De hoofdrolspeler tijdens je zoektocht is toch wel je huisdier. Probeer te achterhalen waar je huisdier gek op is. Als je dat enigszins in kaart weet te brengen, is het nog makkelijker om de beste gps tracker kat uit te kiezen.

Wat je de budget voor de gps tracker kat

Daarnaast heb je ook nog met je budget te maken. Hoeveel geld heb je over voor je nieuwe gps tracker kat? Als je bereid bent om te investeren, is het aan te raden om dat doen. Voor kwaliteit moet je nu eenmaal betalen; die vlieger gaat ook op in het aanbod van gps tracker kat.

Ga in ieder geval niet over één nacht ijs. Voor je huisdier wil je alleen het beste, dus verdiep je even goed in het huidige aanbod. Kijk uiteraard ook bij elke gps tracker kat naar de samenstelling en belangrijkste eigenschappen. Dit maakt het maken van een vergelijking makkelijker.

Vergelijk meer producten

Jack de Jong | 17 Apr 2023
Jack de Jong | 12 Apr 2023
Jack de Jong | 10 Jan 2023
Jack de Jong | 19 Feb 2023
Jack de Jong | 1 Mrt 2023
Jack de Jong | 8 Jan 2023